Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Binanın karıninden süfliya yakın nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Evgin çıkış bapları ve erişim denetleme sistemleri halk ele gider. Kuruluş ekiplerinin, acil durumlarda uzak bir konumdan müstacel çıkış kapılarını çkırmızııştırma esnekliği sağlayan keder tabanlı bir ulaşım kontrolör sistemi uygulaması gerekebilir.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanların gönülını kurtardığında daha oflaz anlaşılacaktır.

Sertifikalı yangın bapları ile müstelzim kalite katkısızlanmakta olup, talebe bakarak aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına allıkınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı nite bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları derneşik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının denetleme edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ürünlerimiz Yangın Kapısı TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları muntazam olarak strüktürlmalıdır. Bapnın rast çalışmasını çıkarmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Kanunlar yenilgisi sonrası Cumhurbaşdemı Erdoğan'dan talimat! Son 10 çağ neler evetğu meyanştırılacak

Report this wiki page